Gå til innholdet
Annonser
Vestfold Audio AS Universitetet i Oslo NO Isolation

God jul og godt nytt år

21.12.2021

Til tross for enda et år med pandemi har aktivitetene i Ergoterapeutene vært stor. Nå er det tid for ferie og andre viktige aktiviteter. – Jeg ønsker dere alle en riktig god jul og et godt nytt år, sier Ergoterapeutenes forbundsleder Tove Holst Skyer.

Ergoterapeutenes forbundsleder Tove Holst Skyer ønsker alle medlemmer noen riktige fine juledager og en god inngang på det nye året.

Ergoterapeutenes forbundsleder Tove Holst Skyer ønsker alle medlemmer noen riktige fine juledager og en god inngang på det nye året.

Heller ikke 2021 ble riktig sånn som vi så det for oss, men likevel har det vært stor aktivitet i forbundet.  
– All ære til medlemmer, tillitsvalgte, regionstyrer og ansatte, som har skapt og deltatt i digitale møteplasser. De få fysiske møteplassene som har vært mulig, har også vært viktige. De har gitt fin energi til organisasjonsmaskineriet, sier Tove Holst Skyer. 

Nå er det tid for ferie, men et lite gløtt inn i 2022 lover om spennende tider. 
– Det planlegges mye god og viktig aktivitet i 2022. Aller mest gleder jeg meg til Fagkongressen i Ergoterapi, som nå er utsatt for andre gang. Programmet er imponerende og gjenspeiler et fag i solid utvikling, hvor mangfold, muligheter og mestring står i fokus. Også må det vel være lov å håpe at det nye året skal bringe med seg mer normalitet? Jeg savner virkelig å kunne møte medlemmer og tillitsvalgte, ansikt til ansikt.  

Selv skal hun feire både jul og nyttår i Skien med mann og barn. 
– Jeg håper å kunne feire med familie og venner, men ingenting er gitt i disse dager. Først og fremst ønsker jeg at medlemmene skal få muligheten til å lade batteriene i jula med rolige, fine juledager og en god inngang på det nye året. Ett år som nok også vil utfordre oss, men som forhåpentligvis vil gi oss en mer normal hverdag tilbake.

Copyright © 2023 Ergoterapeutene

Norsk Ergoterapeutforbund
Stortingsgata 2, 0158 OSLO
Tlf: 22 05 99 00
Epost: post@ergoterapeutene.org

Ansvarlig redaktør:
Else Merete Thyness
E-post: emt@ergoterapeutene.org
Mobil: 95 73 93 13

Annonseansvarlig:
Erik Sigurdssøn
E-post: erik@addmedia.no
Mobil: 90 03 09 43

Ergoterapeuten er medlem av
Fagpressen

Personvernerklæring

Til Ergoterapeutene.org

Ergoterapeuten er utgitt av
Norsk Ergoterapeutforbund
www.ergoterapeutene.org