Gå til innholdet
Annonser
OsloMet Hjelpemiddelmessen Universitetet i Oslo NO Isolation Vestfold Audio AS

God jul og godt nyttår!

23.12.2022

Ergoterapeutenes forbundsleder, Tove Holst Skyer, og nestleder Tonje Hansen Guldhav, ønsker alle en riktig god jul og et godt nytt år. – Vi ønsker alle en jul med litt lavere tempo, og godt med tid til aktiviteter som gir påfyll, sammen med dem som betyr mest, sier de to lederne.

Tekst Jartrud Høstmælingen Foto Else Merete Thyness

Hva var det viktigste som skjedde i ergoterapiverdenen i 2022?
Årets høydepunkt var definitivt den syvende norske fagkongressen i ergoterapi. En samling av 600 ergoterapeuter er stort i seg selv, og kongressen ble en strålende bekreftelse på at faget vårt er i vekst og i drivende utvikling. Det er så viktig at vi kommer sammen og blir oppdatert på forskning og fagutvikling, men også at vi samles for å styrke fellesskap og faglig stolthet.

Hva gleder dere dere til i 2023?
Ethvert nytt år er en frisk start på arbeidet med å synliggjøre at ergoterapeuters kompetanse er helt nødvendig for å møte samfunnets utfordringer. Vi ser frem til å ta nye skritt, også i 2023.

I tillegg er 2023 et landsmøteår, og det vil prege forbundets aktiviteter. Vi er en organisasjon som er tuftet på lagspill, og gjennom det nye året skal regionstyrene skape arenaer hvor tillitsvalgte og medlemmer kan fortelle oss hva som er viktig for dem. De prosessene ser vi frem til, og ikke minst gleder vi oss til et godt landsmøte, hvor vi sammen skal stake ut veien videre for neste landsmøteperiode.

Hvor skal dere feire jul?
Tonje: Julaften skal feires hos svigerfamilien i Hønefoss, mens romjula tilbringes hjemme, med litt jobbing og litt fri. Jeg gleder meg til god mat og kos sammen med familien og venner.

Tove: Jula feires hjemme i Skien, med familie og venner. Jeg ser frem til rolige dager sammen med gjengen min, og forhåpentligvis blir det en skitur eller to.

Tove Holst Skyer og Tonje Hansen Guldhav takker alle tillitsvalgte og medlemmer for innsatsen i året som har vært. –   Dere skaper virkelig aktivitet og deltakelse, og vi er stolte over hvordan ergoterapeuter gjør hverdagslivet mulig for mange. Riktig god, velfortjent jul til dere alle! 

Copyright © 2024 Ergoterapeutene

Norsk Ergoterapeutforbund
Stortingsgata 2, 0158 OSLO
Tlf: 22 05 99 00
Epost: post@ergoterapeutene.org

Ansvarlig redaktør:
Else Merete Thyness
E-post: emt@ergoterapeutene.org
Mobil: 95 73 93 13

Annonseansvarlig:
Erik Sigurdssøn
E-post: erik@addmedia.no
Mobil: 90 03 09 43

Ergoterapeuten er medlem av
Fagpressen

Personvernerklæring

Til Ergoterapeutene.org

Ergoterapeuten er utgitt av
Norsk Ergoterapeutforbund
www.ergoterapeutene.org