Gå til innholdet
Permobil Permobil Permobil Permobil Permobil Permobil
Annonser
phonak Vestfold Audio AS

God sommer til hver og én

29.06.2023

Ergoterapeutenes forbundsleder Tove Holst Skyer er inne i en siste travel jobbuke før hun går i ferie. Nå vil hun gjerne ønske medlemmene en riktig god sommer. – Jeg håper alle får mulighet til å fylle noen ferieuker med mennesker og aktiviteter som er viktige for dem. Selv om vi har verdens fineste samfunnsoppdrag med å gjøre hverdagslivet mulig for innbyggerne, er ferie viktig. Riktig god sommer, til hver og én, sier hun.

Ergoterapeutenes forbundsleder Tove Holst Skyer ønsker alle ergoterapeuter en god sommer.

Ergoterapeutenes forbundsleder Tove Holst Skyer ønsker alle ergoterapeuter en god sommer.

Av Else Merete Thyness

Den siste medlemsundersøkelsen bekreftet at ergoterapeuter jobber med høy arbeidsbelastning og bevissthet om at innbyggerne ikke får ergoterapi til rett tid. Samtidig viste undersøkelsen at det store flertallet opplever arbeidshverdagen som meningsfull og givende.

      Nå håper jeg alle får ladet batteriene sine godt, sier Holst Skyer.

 

Den siste uken før hun selv går i ferie handler om alt fra politiske høringer til forberedelser til høstens landsmøte. Noe av det siste hun skal gjøre før hun går inn i feriemodus, er å delta på Unios Pride-markering i Oslo.

      Det er fint å få representere Ergoterapeutene i Unio-fellesskapet. Sammen vil vi synliggjøre at skeives rettigheter dreier seg om våre felles rettigheter, også i arbeidslivet. 

 

Så blir det feriefølelse og sommeraktiviteter for henne også.

      Jeg har svært få konkrete planer og er veldig fornøyd med det. Det blir forhåpentligvis en tur på Hardangervidda sammen med de tre ungdommene våre. Ellers blir det hytteliv, båtturer, late morgener og sene kvelder. Også håper jeg å bytte ut faglitteratur og politiske dokumenter med litt skjønnlitteratur. Jeg har altfor mange uleste bøker i bokhylla mi. 

 

Samtidig som det er deilig med sol og varme, er det nok av ting å glede seg til til høsten også.  

      Høstens høydepunkt blir definitivt landsmøtet i oktober. Det er alltid spennende å stake ut kursen for en ny periode, og jeg opplever nå at vi blir sett på som en viktig del av løsningene på samfunnets utfordringer. Det må vi klare å gjenspeile i ambisjoner for den kommende tre-årsperioden, slik at vi får bidratt godt i utviklingen av mer bærekraftige helse- og velferdstjenester. Siden forrige landsmøte var digitalt, grunnet pandemien, gleder jeg meg ekstra mye til landsmøtemylder og stimulerende diskusjoner.

Copyright © 2024 Ergoterapeutene

Norsk Ergoterapeutforbund
Stortingsgata 2, 0158 OSLO
Tlf: 22 05 99 00
Epost: post@ergoterapeutene.org

Ansvarlig redaktør:
Else Merete Thyness
E-post: emt@ergoterapeutene.org
Mobil: 95 73 93 13

Annonseansvarlig:
Erik Sigurdssøn
E-post: erik@addmedia.no
Mobil: 90 03 09 43

Ergoterapeuten er medlem av
Fagpressen

Personvernerklæring

Til Ergoterapeutene.org

Ergoterapeuten er utgitt av
Norsk Ergoterapeutforbund
www.ergoterapeutene.org