Gå til innholdet
Toppbanner
Annonser

 

Er du en Krabat?

Krabat utvikler, produserer og markedsfører tekniske hjelpemidler av høy kvalitet for barn og unge. Krabats produkter er nyskapende, funksjonelle og estetisk tiltalende. Vi gjennomfører slagordet ”Stolt av å være annerledes” i alt vi gjør. Se www.krabat.no, så skjønner du hva vi mener.

Ønsker du å være vår Krabat i Midt-Norge? Vi søker deg med ergo- eller fysioterapeut bakgrunn som kan jobbe med salg i Trøndelag, Møre og Romsdal og Nordland. Du vil utføre produktdemonstrasjoner og utprøvinger på hjelpemiddelsentralene og i kommunene. I tillegg vil du være behjelpelig med etterjusteringer og tilpasninger av utleverte produkter. Du vil disponere egen bil og ha tilgang på et kontorfellesskap samt muligheten for hjemmekontor. Med andre ord en fleksibel og allsidig jobb hvor du må regne med en del reising i perioder. Vi søker en person i 100 % fast stilling.

KONTAKT: Ann-Helen Gomnæs, ahg@krabat.no Tlf 95 18 02 80

SØKNADSFRIST: 15/8/20

Lønn etter avtale

Litt om Krabat; Krabat skal bli best i verden på hjelpemidler til barn, og selskapets reise startet i 2008, med 2 grundere, et krabbehjelpemiddel og hjemmekontor. Gjennom tiden har vi vokst og Krabat har i dag en betydelig produktlinje av hjelpemidler til barn og 16 ansatte med hovedkontor på Hvalstad i Asker. Krabat ble i 2018 kjøpt opp av Add Life og senere fusjonert med Hepro AS. Dette gir oss trygghet og mange nye muligheter til både vekst og utvikling. Les mer på hjemmesidene våre om du vil vite mer.

 

 

 

Copyright © 2015 Ergoterapeutene

Norsk Ergoterapeutforbund
Stortingsgata 2, 0158 OSLO
Tlf: 22 05 99 00
Epost: post@ergoterapeutene.org

Ansvarlig redaktør:
Else Merete Thyness
E-post: emt@ergoterapeutene.org
Mobil: 95 73 93 13

Annonseansvarlig:
Erik Sigurdssøn
E-post: erik@addmedia.no
Mobil: 90 03 09 43

Ergoterapeuten er medlem av
Fagpressen

Personvernerklæring

Til Ergoterapeutene.org

Ergoterapeuten er utgitt av
Norsk Ergoterapeutforbund
www.ergoterapeutene.org